Jongerendag 31 oktober 2021

Voor de jongeren onder ons komt de jaarlijkse jongerendag er weer aan en wel op zondagmiddag 31 oktober 2021. Ook dit jaar zullen we ons weer richten op jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Val jij in die leeftijdsgroep en heb je zin om een leuke en gezellige dag door te brengen met leeftijdsgenoten die ook een vorm van cerebellaire ataxie hebben, meld je dan snel aan. Een broer/zus, neef/nicht, vriend/vriendin is ook van harte welkom.

Op deze zondagmiddag gaan we samen een chocoladeworkshop doen. De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren. Hierna kunnen we natuurlijk gezellig na kletsen met een drankje. Hopelijk zijn jullie in de gelegenheid om naar Hillegom te komen. Hier zullen we de chocoladeworkshop gaan volgen. De chocoladeworkshop zal plaatsvinden bij ‘Chocolaterie Pierre’, Hoofdstraat 138, 2181 EH in Hillegom. De chocolaterie is prima bereikbaar  (en rolstoeltoegankelijk ;).

Wil jij ook graag komen, meld je dan aan via marlies@ataxie.nl (graag uiterlijk 25 oktober). Laat het in je aanmelding ook even weten als je iemand meeneemt. Vanwege corona kunnen er maximaal 12 personen aan de workshop deelnemen.

Hopelijk tot dan! Zie voor meer informatie de agenda

Groetjes,
Marlies & Josephine Bergmans
Ataxie vereniging

Pin It on Pinterest